fbpx

Verzending

Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

–  *Geen bezorging op zondag

– Brievenbuspost *Geen bezorging op zondag en maandag

Zodra uw pakket ons Magazijn verlaat, ontvang uw hierover een mail. Heeft u daarnaast de keuze gemaakt voor een pakket met track & trace code? Dan kunt uw via deze weg uw pakket volgen tot aan ontvangst. *let op! tijdens acties & sale kan de verzending langer duren.

Wanneer u een bestelling boven de €50,00 plaatst betaald  u geen verzendkosten  Plaats u een bestelling van onder de €50,00 euro? Dan kunt u kiezen uit verschillende verzendopties. Wij bieden de volgende opties aan:

– Postnl € 6.75
– Brievenbuspakket €1,95
– Brievenbuspakket Track&Trace € 4.00
– Dhl pakket € 6.99
– Dpd pakket € 7.18

Bestellingen buiten Nederland
De verzendkosten voor een bestemming buiten Nederland kunnen afwijken en verschillen per locatie. Deze worden automatisch doorberekend in het bestelproces.

Populaire vragen

Hieronder vind u de antwoorden op de  meest gestelde vragen 

PostNL brievenbuspakket
Dit betekent dat PostNL jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je geen track & trace code. Houd er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd ten opzichte van de verzendmethode PostNL pakket. 

PostNL brievenbuspakket 
Met de ‘brievenbuspakket plus’ optie wordt je pakket op dezelfde manier verstuurd als een gewoon brievenbuspakketje, echter ontvang je nu wél een track & trace code. Hiermee kun je jouw brievenbuspakketje volgen tot het moment van leveren.

PostNL pakket
Wanneer je in de checkout kiest voor de verzendmethode ‘PostNL pakket’ wordt je pakket afgeleverd door een bezorger van PostNL. Bij deze verzendmethode ontvang je ook een track & trace code, waarmee jij jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Deze track & trace code ontvang je van ons vanaf het moment dat het pakketje ons magazijn verlaat.

Dpd en dhl

Wanneer je hebt gekozen voor onderstaande verzendmethodes ontvang je een link waarmee je je pakket kan volgen:

– PostNL pakket
– Brievenbuspost Track & Trace
– Dhl
– dpd

Zodra je pakket ons Magazijn verlaat ontvang je een e-mail met daarin een link, via deze link kun je de zending volgen. 

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om goed de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. Wanneer je hebt gekozen voor een brievenbuspakket, dan heb je geen track & trace code ontvangen. De levering van een brievenbuspakketje kan vaak wat langer duren en deze worden niet bezorgd op zondag en maandag.

Tijdens feestdagen en acties is het bij PostNL, dpd en dhl vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doen we er altijd alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen, dan dat je van ons gewend bent.